Speelgoedbatterij

Shenzhen Hi-Chipcom Electronics heeft vele jaren ervaring in speelgoedbatterijen. Er zijn veel soorten speelgoedbatterijen, maar afhankelijk van het gebruik en de vorm van speelgoed worden de meest voorkomende hieronder opgesomd: alkalinebatterijen, zink-koolstofbatterijen en oplaadbare batterijen.

Het belangrijkste type oplaadbare batterijen voor speelgoed zijn lithium-ionbatterijen. Of uw speelgoed nu een speelgoedauto of een speelgoedpiano is, deze lithium-ionbatterijen hebben een groot aanpassingsvermogen. De focus van deze batterijen is anders; speelgoedautobatterijen moeten een hoge snelheid gebruiken om de speelgoedauto sneller te laten rijden, terwijl speelgoedpianobatterijen zich meer richten op een lage zelfontlading, zodat ze nog lange tijd stroom hebben zonder gebruik. Speelgoedbatterijen kunnen cilindrisch zijn voor kosteneffectiviteit of oplaadbare polymeerbatterijen voor lichtheid en hogere capaciteit. We bieden klanten een scala aan opties om uit te kiezen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u niet de juiste batterij voor uw product vindt.
Koop Speelgoedbatterij bij onze fabriek genaamd Hi-Chipcom. Het is een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van Speelgoedbatterij in China. Daarnaast bieden we ook service op maat. Wij zijn een exportgerichte, hightech onderneming. Alle producten zijn geslaagd voor de RoHS-, UL- en CE-exportcertificering en hun uitgebreide mogelijkheden zijn op binnenlands geavanceerd niveau. Welkom vrienden en klanten uit binnen- en buitenland om onze fabriek te bezoeken en onze producten te kopen, hoop dat we dubbele winst kunnen behalen.